Op zoek naar opleiding coaching in de zorg?

 
opleiding coaching in de zorg
Opleiding Ergocoach Zorg Zwaartepunt.
Ergocoach trainingen Ergocoach Seminar Begeleiden, Verplaatsen en Tillen van obese patienten Accreditatie Tillift training Transfer technieken Opleidingen Trainingen Obesitas Op maat trainingen Lesmateriaal Communicatie en Coachingsvaardigheden Werkdruk en werkstress De-escalatie en agressiehantering Haptonomisch benaderen en begeleiden Begeleiden, Verplaatsen en Tillen Haptonomie praktisch toegepast Zorg Ondersteunende Diensten Kantoor Woon en activiteitenbegeleiding Uitvaartcentra en crematorium Modules Aanbod Coaching Coachen Tilcursus Tiltraining Fysieke belasting Til techniek Communicatie De-escalatie Agressiehantering Haptonomie Begeleiden, Verplaatsen en Tillen Bijscholing ergocoach Bijscholing fysiotherapie Ergocoach facilitair Training fysieke belasting Ergocoach beeldschermwerk Ergocoach kantoor Ergocoach ondersteunende diensten Scholing praktijkrichlijnen Training beeldschermwerk Training omgaan met weerstanden Training coachen Scholing coachen Clienttransfers Analyse fysieke belasting Plan van aanpak Probleemanalyse Verplaatsingstechnieken Fysieke belasting en rie Werken met hulpmiddelen Competenties Kwaliteitsbewaking Veiligheidscoach Didactische vaardigheden Transfer protocol Bariatrie Bariatrische patienten Zwaarlijvigheid Zware mensen Training fysiotherapie Training VV Training verpleegenden en verzorgenden Training ergocoach Trainingen huishoudelijke medewerkers Meetinstrumenten fysieke belasting Training oefentherapeuten Trainingsbureau transfers Werkplek analyse kantoor Kinesionomie Haptonomisch werken Op maat training tiltechnieken Training op maat ergocoach Training op maat kantoor Training op maat ondersteunende dienst Training op maat Begeleiden, Verplaatsen en Tillen Training op maat omgaan met weerstanden Morbide obesitas.
Cursus coaching in de zorg haal het beste uit anderen Zorg Scholing Een compleet, kwalitatief hoogstaand scholingsaanbod.
Oplossingsgericht coachen, hoe doe ik dat als leidinggevende? Meer weten over een cursus coaching in de zorg bij jou in de buurt? Cursussen Coaching in de zorg. Leergang Coachen van collegas in de zorg. OVERZICHT VAN CURSUSSEN COACHING IN DE ZORG.
postgraduaat ouderenzorg VIVES.
De uitdaging voor de ouderenzorg ligt erin om de zelfstandigheid van deze oudere, ondanks eventuele gezondheidsproblemen, te bewaren en de aanwezige mogelijkheden optimaal te benutten. Kwaliteitsvolle en efficiënte ouderenzorg betekent, naast professionele zorg dus ook preventief en proactief handelen. Binnen de complexiteit van de ouderenzorg fungeert de gespecialiseerde zorgverlener als coach en innovator die een voortrekkersrol kan opnemen binnen het team. Hij/zij moet tevens in staat zijn om de aangeleerde kennis en kunde over te dragen naar collegas en andere professionals. Ouderenzorg is een interdisciplinair en transmuraal gebeuren, waar verschillende actoren hun specifieke taak hebben. Dit alles vereist een deskundigheid van hoog niveau. In de eerste plaats moet de zorgverlener inzicht hebben in de gerontologie. Daarnaast is een uitgebreide kennis van fysiologie en pathologie noodzakelijk en moet hij/zij ook geschoold zijn op vlak van visie, ethiek, psychologie, groepsdynamica., Hij/zij dient te beschikken over een uitgebreid arsenaal aan vaardigheden en attitudes van zowel technische als psychosociale aard. Deze gespecialiseerde opleiding beoogt een degelijk programma aan te bieden voor de zorgverlener die de hierboven geschetste ambities wil waarmaken. organisatie en coördinatie van de zorgverlening. coaching van medewerkers.
Training en coaching Zorg van de Zaak Netwerk.
Haar collega met een betere opleiding doet de meer uitdagende klussen. Ze heeft dit wel eens aangekaart bij het hoofd van de afdeling, maar die zegt niets voor haar te kunnen doen. Ze vraagt zich af of ze dit werk nog tot haar pensioen wil blijven doen. Van uitval naar inzetbaarheid. De werknemer ervaart een gebrek aan perspectief. Ze heeft ook niet het gevoel dat ze met haar leidinggevende tot een creatieve oplossing kan komen. Haar plezier in het werk neemt af, waardoor het risico op verzuim toeneemt. Om die risicos van verzuim te beheersen is het belangrijk om werknemers te blijven inspireren en de dialoog te voeren. Ook over nieuwe stappen in iemands loopbaan. Het helpt als een leidinggevende actief meedenkt. Zo wordt uitval voorkomen en blijven mensen inzetbaar. Training en coaching om inzetbaarheid te verbeteren. Zorg van de Zaak biedt verschillende trainingen, workshops en opleidingen voor leidinggevenden, werknemers en HR-professionals op het gebied van duurzame inzetbaarheid.
OpleidingsdetailsCevora.
Motivatie is ook uw belangrijkste zorg als coach. In deze opleiding richten we ons op de specifieke motivatieaanpak in uw bedrijf. Deze opleiding maakt deel uit van een traject: de basismodules bestaan uit Coachen en leiden 1 en 2, de verdiepende modules Omgaan met grote en kleine conflicten, Delegeren, Motiveren en inspireren, Denken in mogelijkheden en Integreren van generatiemanagement kunnen in willekeurige volgorde gevolgd worden.
VIVO Individueel coachen van medewerkers.
De deelnemers inzicht geven in de verschillende aspecten van coaching en hoe dit de motivatie van de werknemers kan aandrijven of afremmen. We werken vanuit concrete cases en zoeken naar manieren om coaching vorm te geven en de motivatie van medewerkers te verhogen of te behouden. We oefenen het stellen van coachende vragen in individuele gesprekken met behulp van rollenspelen en videocoaching op vrijwillige basis. 2 dagen van 9u30 tot 16u30. Minimum 10 maximum 15. Gratis in kader van Sectoraal aanbod. Begeleiders of medewerkers sociale dienst in sociale werkplaatsen die de basiscursus gevolgd hebben en die als opdracht hebben individuele coachingstrajecten met medewerkers doelgroep op te zetten en in functie hiervan individuele gesprekken met de medewerker te voeren. De begeleiders dienen de coachingsvaardigheden: luisteren, vragen stellen, feedback geven, rapport maken, ik-boodschappen te beheersen. 19 en 26 september 2019. VONST, Meiweg 27, 8790 Waregem. Deze opleiding is een module die hoort bij de meerdaagse opleiding begeleider op de werkvloer.
Linda Strybos Esselle Coaching VindeenTherapeut.be.
Als gediplomeerd persoonlijkheidscoach in de complementaire psychosociale zorg werk ik vooral oplossingsgericht. Ik begeleid je individueel, geheel gericht naar je eigen persoonlijkheid. Je kan bij mij terecht met persoonlijke levensvragen of hulpvragen rond stressbeheersing, burnout, timemanagement, angsten, depressie, rouwproces, maar ook betreffende nieuwe stappen zetten in je leven, op zoek gaan naar nieuwe uitdagingen, jezelf opnieuw op de levenskaart plaatsen, inzicht krijgen in je blokkades, kwaliteiten, doelstellingen in je leven, kortom alle levensaspecten. Verschillende opleidingen rond personal coaching, zelfreflectie, ontspanningstechnieken en creatieve expressievormen zorgen ervoor dat ik een brede waaier van methodieken kan aanreiken.
Coachen.
Het opleidingsmateriaal kwam met veel minder stress tot stand en daardoor zat hij veel beter in zijn vel. Op leren.nl vind je een praktijkgerichte cursus coaching. Acties die coachen tot een succes maken, Joop van den Beuken, Uitgeverij Nelissen. Hoe-boek voor de coach, Ellis Buis en Joop Crasborn, Uitgeverij Thema. Aan de slag met teamcoaching, Marijke Lingsma, Uitgeverij Nelissen. Auteur: Marieke van Oosterhout. Home Beroep Opleiding Functioneren Carrière Forum.
Verbindend coachen SYNTRA Limburg.
De Spiraal: coaching als begeleiding in het ontvouwen van iets nieuws. De koningin en de ridder: over de polariteit tussen mannelijke en vrouwelijke energie. Cheiron: de gewonde heler: over eigen kwetsuren als bron van heling. De brug: over relaties, eigen verantwoordelijkheid, macht en onmacht. 4 Begeleiden versus sturen. Dit artikel delen op.: Heb je vragen over deze opleiding?
Basisopleiding coaching People Interaction.
Iedereen met een diploma van minimaal bachelor niveau en/of ervaring in begeleiden van anderen van minimaal vijf jaar beroepservaring, komt in aanmerking om aan de basismodule Coaching toegelaten te worden. De vakinhoudelijke specificiteit van het basisdiploma speelt daarbij geen enkele rol. Aan elke inschrijving gaat een intake-gesprek vooraf. Inhoud Game Changers Laboratorium. De vorming en de ontwikkeling van de benodigde vaardigheden zijn gespreid over 20 lesdagen. Deze vorming is een zeer sterk ervaringsgerichte opleiding.
Modulair programma: Coachen van medewerkers binnen de hulp en zorgverlening. De lessen van Merlijn. Basismodule.: Rapunzel.
2 jarige Opleiding Contextgerichte zorg. Jaaropleiding Leiding geven. Modulair programma Coachen van medewerkers Vernieuwd. Jaaropleiding Hechting Vernieuwd. Jaaropleiding Werken met koppels. Groepssupervisie voor gezinscounselors Nieuw. De 7 mijlslaarzen van Klein Duimpje. Jaaropleiding Traumasensitief werken Nieuw. Manier van werken. Waarom kiezen voor Rapunzel? KMO portefeuille, opleidingscheques, educatief verlof en accreditering artsen. Modulair programma: Coachen van medewerkers binnen de hulp en zorgverlening. De lessen van Merlijn. Hoe" de wind waait, daar heb je geen invloed op. Hoe je de zeilen zet, bepaal je wél helemaal zelf. Een goede coach ziet wie zijn spelers zijn, en laat hen zien wie ze kunnen zijn." Basismodule Professionele coaching. Vervolgmodule Verdieping individueel coachen. Behoort het begeleiden en coachen van medewerkers/teams tot één van je kerntaken in je job, en wil je je hierin verder bekwamen?

Contacteer ons